schoonheidsspecialiste

BEAUTY FOR ALL

Mijn naam is Mindy van den Hurk en ik ben de eigenaresse van Beauty For All Helmond.

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Schoonheidssalon Beauty For All in Helmond is een gecertificeerd instituut. Wij werken met passie en precisie en leveren vakwerk. Door het volgen van de nieuwste trainingen, trends, ontwikkelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we je altijd van een passend advies voorzien. Wij werken daarom ook alleen uitsluitend met producten van BABOR. Hierbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit en goede werkzaamheid wat ook een voorwaarde is binnen BABOR. Dit uit zich dan ook in een professioneel verzorgingssysteem voor iedereen. Wij bieden behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen en staan voor optimale kwaliteit en tevredenheid

Wij verwelkomen u graag in onze schoonheidssalon voor één van onze behandelingen of adviezen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

SCHOONHEIDSSALON HELMOND

Sinds 2015 is schoonheidssalon Beauty For All gevestigd aan de molenstraat 56 in Helmond. Op onze locatie is voldoende gratis parkeerplaats en onze schoonheidssalon is ook makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Komt u ook eens langs voor een overheerlijke massage of gezichtbehandeling? Bekijk onze prijslijst voor een van onze behandelingen.

schoonheidssalon

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op facebook voor de laatste updates en acties.