schoonheidsspecialiste

BEAUTY FOR ALL

Mijn naam is Mindy van den Hurk en ik ben de eigenaresse van Beauty For All Helmond.

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Schoonheidssalon Beauty For All in Helmond is een gecertificeerd instituut. Wij werken met passie en precisie en leveren vakwerk. Door het volgen van de nieuwste trainingen, trends, ontwikkelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen we je altijd van een passend advies voorzien. Wij werken daarom ook alleen uitsluitend met producten van BABOR. Hierbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit en goede werkzaamheid wat ook een voorwaarde is binnen BABOR. Dit uit zich dan ook in een professioneel verzorgingssysteem voor iedereen. Wij bieden behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen en staan voor optimale kwaliteit en tevredenheid

Wij verwelkomen u graag in onze schoonheidssalon voor één van onze behandelingen of adviezen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

SCHOONHEIDSSALON HELMOND

Sinds 2015 is schoonheidssalon Beauty For All gevestigd aan de molenstraat 56 in Helmond. Deze locatie is direct gelegen aan de N270 aan de Mierloseweg in het centrum van Helmond. Wij zijn dus makkelijk te bereiken vanuit de wijken Mierlo-Hout, Brandevoort, Stiphout-Warande, Dierdonk, Rijpelberg of Brouwhuis.

Daarnaast is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid voor de salon dus mocht u in een van de omliggende gemeenten wonen zoals bijvoorbeeld Mierlo, Bakel, Deurne, Beek en Donk, Someren of Asten dan zal het voor u ook maar weinig tijd in beslag nemen om onze salon te bereiken.

Naast voldoende gratis parkeerplaats is onze schoonheidssalon ook makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit Helmond station dient u hiervoor lijn 53 te pakken waarna u direct uit kan stappen op de 1ste halte bij de Azalealaan.

Komt u ook eens langs voor een overheerlijke massage of gezichtbehandeling? Bekijk onze prijslijst voor een van onze behandelingen.

schoonheidssalon

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op facebook voor de laatste updates en acties.