ampullen set

Ampullen

Ampullen bieden meer dan alleen hun unieke aanzicht. Aan de effectieve recepturen gaan lange, intensieve tijden van ontwikkeling en onderzoek vooraf. In een speciale, beschermende atmosfeer worden de hoog geconcentreerde hightechcomposities volgens streng cosmetische standaarden in de glazen flesjes gevuld.

Schoonheidsritueel binnen enkele seconden!

BABOR-ampullen werken altijd doelgericht. Dit omdat ze hoog gedoseerde werkstoffen bevatten, voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. Ze werken zichtbaar en effectief, omdat ze door de huid goed worden opgenomen. De BABOR ampullen bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen zelfs tot 8x zoveel als in een crème. Een BABOR ampul is een boost voor uw huid.

Ampullen crash kuur bij Beauty For All

Ervaar met een ampullenbehandeling bij schoonheidssalon Beauty For All de intensiefste vorm van schoonheidsverzorging. Bij een intensieve kuur worden de werkstofconcentraten van 5 tot 10 BABOR ampullen met een speciale kloptechniek in uw huid gemasseerd. Dit is een flinke boost voor uw huid!

Ampullen display

Geschikt voor thuisgebruik

U kunt een ampullen crash kuur ook thuis gebruiken. Wij kijken hiervoor wat de huid nodig heeft en wat het beste is voor U. Hierbij is het belangrijk om iedere dag 1 ampul op uw gelaat aan te brengen. Als u kiest voor een ampullen crash kuur heeft u de keuze uit een, twee, drie of vier weken.

In het doosje van de ampul zit een plastic houdertje die u makkelijk op het dopje kan duwen. Hiermee kunt u de ampul eenvoudig open maken. Dit kan eventueel ook met een tissue.

Voordat U een ampul gebruikt is het belangrijk om eerst uw huid goed te reinigen. Hierna dient u de ampul aan te brengen en pas daarna uw dag of nacht crème aan te brengen.

Beta-Glucan

Vitamine C

Peptide

Retinol

Hyaluronic Acid

Ceramide