Doctor Babor

Hydro Cellular Hyaluron Booster

De Hydro Cellular Hyaluron Booster is een intensieve behandeling voor het herstel aan vocht tekort. Met deze behandeling bereikt u een stevige en zichtbare gladde huid. De doctor Babor behandelingen geven een optimaal resultaat en de producten die in deze behandeling gebruikt worden bevatten geen geur en synthetische kleurstoffen. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Wat is hyaluron?

Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel. Van nature hebben we al een bron van hyaluronzuur in ons lichaam. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel blijven. Naarmate je ouder wordt neemt het hyaluron echter af, waardoor onze huid aan elasticiteit verliest en droger wordt. Vaak is dit zichtbaar in de gebieden bijvoorbeeld onder de ogen, de lippen en op het voorhoofd dit uitzicht in de vorm van rimpels.

Hydro Cellular Hyaluron

Wat doet Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur kan met zijn krachtige hydraterende eigenschappen helpen de effecten van veroudering af te remmen en te herstellen waardoor de huid gehydrateerd en gladder wordt.

  • Vervaagt fijne lijntjes en rimpels
  • Het maakt de huid steviger
  • Geeft de huid een goede hydratatie
  • Hyluronzuur is ontstekingsremmend
  • Het beschermt de huid tegen vrije radicalen