massage

Massages

Wanneer het gaat om klachten of symptomen kan een massage helpen om het te verhelpen of verlichten. Het kan gaan om zowel lichamelijke als geestelijke klachten, een massage is in veel gevallen effectief. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een massage te ondergaan wanneer u geen klachten heeft maar gewoon komt voor uw welzijn. Als u regelmatig voor een massage komt is dit erg goed voor het lichaam het verhoogd namelijk het immuunsysteem omdat het aantal witte bloedcellen in het lichaam toeneemt.

Dit zijn de massages die wij aanbieden:

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanningsmassage is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor uw geest. Een ontspanningsmassage brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Je geeft ook het immuunsysteem en weerstand een flinke boost. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam.

Een ontspanningsmassage bestaat uit het masseren van:

 • Rug, nek en schouders
 • Voorkant en achterkant benen
 • Gelaat, nek, decolleté en schouders
 • Handen en armen
Deze massages kunt u apart boeken maar kan ook eventueel in een combi massage van 80 minuten.

ontspanning

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage die met zowel handen als stenen worden uitgevoerd. De stenen van een hot stone massage zijn ongeveer 45 graden. De warmte en de druk van de stenen dringen tot diep in de spieren. Een hot stone massage geeft verlichting aan de spieren en geeft energie aan het lichaam. Bij deze massage worden zowel de rug als benen gemasseerd.

hotstone

Indiase hoofdhuid massage

Een indiase hoofdhuid massage is een heerlijke massage waar zowel het gelaat, nek, decolleté, schouders en hoofdhuid worden gemasseerd. Deze massage duurt 40 minuten. Als u last heeft van stress en spanning uit dit zich vaak uit tot hoofdpijn dan is een indiase hoofdhuid massage een heerlijk behandeling. De blokkades opheffen door deze goed te masseren zorgt voor een directe ontspanning en een goede doorbloeding van de huid waardoor de afvalstoffen in de huid makkelijker en sneller afgevoerd worden.

massage

Zwangerschapsmassage

Een massage nemen tijdens uw zwangerschap is een weldaad van ontspanning voor u en uw ongeboren kindje. Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op het zwangere lichaam Het verlicht klachten zoals pijn in uw rug en bekken. Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 40 minuten

Een massage tijdens de zwangerschap heeft verschillende voordelen

 • Even een momentje voor jezelf
 • Minder last van uw benen en rug
 • Vermindering van het stresshormoon noradrenaline
 • Het lichaam maakt meer van het ‘gelukshormoon’ dopamine aan
 • Het lichaam maakt minder van het hormoon cortisol aan dit is een indicator van stress

Belangrijk om te weten is dat U pas een zwangerschapsmassage kunt krijgen als u 3 maanden zwanger bent.

Wat doet een massage

 • Stimuleert de doorbloeding van uw huid
 • Maakt blokkades los
 • Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding
 • Spieren worden soepeler

Kom langs bij schoonheidssalon Beauty For All in Helmond
voor een heerlijke massage!

Zie onze prijslijst voor meer informatie