reversive treatment

REVERSIVE ANTI-AGING BEHANDELING

Wetenschappers over de hele wereld houden zich bezig met het research werk bij het thema huidveroudering. De huidveroudering hangt af van bepaalde factoren het wordt enerzijds beïnvloed door het natuurlijke verouderingsproces, de genetische aanleg alsmede hormonale veranderingen.

Er zijn ook uiterlijke factoren die voor een groot deel samenhangen met de persoonlijke levensstijl, tot een versnelde, vervroegde huidveroudering. Huidveroudering wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals roken, stress en blootstelling aan UV-stralen. De oorzaken voor de huidveroudering liggen dus niet alleen in onze genen maar ook moderne levensomstandigheden eisen veel van de huid. De huid verliest aan uitstraling, is minder elastisch en de rimpels worden zichtbaar.

Morgen nog mooier dan gister!

Intensieve anti-aging behandeling met massage voor onmiddellijk zichtbare effecten. Uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

De exclusieve anti-aging verzorgingsserie REVERSIVE vermindert zichtbaar de rimpeldiepte. De huid krijgt haar jeugdige uitstraling en lichtkracht terug en toont een mooie, gelijkmatige huid tint. De huid ziet er strakker en gladder uit en voelt zijdezacht aan. Ook roodkleuringen en verkleuringen zijn minder zichtbaar. REVERSIVE behoudt de individuele schoonheid van de huid en laat kleine tekortkomingen, ontstaan door het ouder worden, verdwijnen.

Reversive set closed products

Reversive Re-youth complex producten

De Reversive producten bestaan uit het Re-youth complex:

LUMICOL – zorgt voor een frisse en stralende huid
Opeenhopingen van proteïnen in het weefsel worden door de activering van het thioredoxin-proteïne afgebroken en daardoor worden kleurverschillen in de teint hersteld. De huid krijgt haar lichtkracht terug.

EPOCYL – voor een onmiddellijk zichtbaar gladmaken effect
Legt zich met zijn structuur op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

TELOVITIN – houdt de cellen langer jong
TELOVITIN ondersteunt de huid bij het behoud van haar jeugdigheid. De telomeren worden beschermd tegen vroegtijdige afbraak en op deze manier wordt de levenscyclus van de cellen verlengd.

AGICYL – activeert de bescherming tegen huidveroudering
De hoofd aging factoren zoals vrije radicalen, milieuvergiften en glycation worden ingeperkt en de cellen worden via de activering van de levensverlengende genen SIRT-1 langer jong gehouden.

Reversive set closed products