Doctor Babor

Neuro Sensetive Cellular behandeling

Deze behandeling biedt een innovatieve, speciale verzorging voor een extreem droge en zeer gevoelige huid. De tekenen van de zeer droge huid worden verminderd en het onaangenaam gespannen gevoel en jeuk worden verzacht. Uw huid wordt gekalmeerd en hersteld zich, ziet er ontspannen en soepel uit en heeft meer weerstand en een direct gekalmeerde en egale huid. Na deze behandeling gaat uw huid zich sneller herstellen en wordt de jeuk en het gespannen gevoel minder.

Wat is eczeem?

Eczeem is een chronische, door ontstekingen veroorzaakte huidaandoening met een periodiek verloop. Het wordt gekenmerkt door een droge, schilferige huid met rode verkleuringen en jeuk. De plaatsen waar eczeem het meest voorkomt zijn de elle bogen, de knieholtes, de hals, het gezicht en de hoofdhuid. Mensen met eczeem hebben een bijzonder gevoelige huid. De huidbarrière is verstoord, zodat de huid vatbaarder is. Omdat eczeem een periodiek verloop heeft, kan de huid in de symptoomvrije periodes baat hebben bij speciale verzorgingsmiddelen voor de zeer droge huid, die de huidbarrière ondersteunen. De serie DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge en gevoelige gezichtshuid.

Neuro sensitive cellular producten

Neuro Sensetive producten

In de producten van de neuro sensetive lijn zit microzilver en linoleenzuur, Dit is voor de droge en extreem gevoelige huid. Deze behandeling kan toegepast worden op ieder huidtype, zelfs bij huiden die niets kunnen verdragen zoals bij neurodermitis en psoriasis. De producten zijn geschikt voor de allergevoeligste huiden die geen enkel product kunnen verdragen wanneer u bijvoorbeeld last heeft van eczeem. Met de behandeling bouwen we de weerstand van uw huid op en herstellen het vochtgehalte van uw huid. Na deze behandeling is de huid weer zacht en soepel.

Neuro sensitive cellular line