lashextend eye brows

WIMPEREXTENSIONS

Ook kunt u bij schoonheidssalon Beauty For All terecht voor mooie en natuurlijke wimpers. Wij werken met het No 1 merk in Europa, wimperextensions van Lash Extend.

Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions op de natuurlijke wimpers aangebracht. De wimperextensions blijven 4-5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers. Om mooie volle wimpers te behouden raden wij aan om ze iedere 3 weken te laten opvullen. Wimperextensions zijn erg zacht en je kan er alles mee doen zoals het bezoeken van een sauna, sporten, douchen etc. echter dient U er wel zorg voor te zorgen dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden.

Kom langs voor u persoonlijk advies

In principe kan iedereen wimperextensions laten zetten maar mensen die last hebben van verschillende allergieën raden wij dit niet aan. Ook als de eigen wimpers gelift of gepermanent zijn, zijn wimperextensions niet mogelijk. Voordat wij wimperextensions gaan plaatsen houden wij eerst een persoonlijk intake gesprek.

Before and after

One by One wimperextensions

De one by one wimperextensions geven een zeer natuurlijk effect. Bij de 'One by One' techniek worden circa 80 tot 120 wimperextensions geplaatst. Dit is afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd met speciale lijm. Wimperextensions zijn NIET schadelijk voor de eigen natuurlijke wimpers mits het op de juiste deskundige manier geplaatst wordt.

eye brows

RUSSIAN VOLUME
WIMPEREXTENSIONS 2D/6D

We willen tegenwoordig niet alleen langere wimpers, maar ook vollere wimpers. Hoe maken we dan een volle wimperlook als de klant weinig wimpers heeft, zelfs wanneer u op elke natuurlijke wimper een extension geplaatst heeft en het resultaat toch mager lijkt? Zoek niet verder want Russian Volume is het antwoord!

Wat is Russian Volume?

Russian Volume is het plaatsen van meerdere extensions op 1 natuurlijke wimper. Het zijn individuele extensions zoals u ze kent van de one by one techniek, alleen werken we dan met dunnere diktes. Deze techniek is ideaal als je extra volume wilt met een natuurlijke look. Wimperextensions mogen NOOIT geen klachten of pijn geven!

Lash-Extend

Behandeling

Als U graag wimperextensions wilt, zou het fijn zijn als u zonder mascara komt. Uw wimpers worden hier goed schoongemaakt zodat de lijm goed aan uw eigen wimpers kan hechten. Tijdens de behandeling gaan we samen met u bepalen welke lengte bij u past.

Zetten van wimperextensions
Een nieuwe set wimperextensions plaatsen duurt ongeveer 60 minuten. Een opvulbehandeling zal ongeveer 45 minuten duren.

Verwijderen van wimperextensions
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga dit niet zelf doen.

One by One
Nieuwe set wimpers van het merk Lash eXtend® € 79,00
Refill behandeling binnen 1 week (50 min) € 24,50
Refill behandeling binnen 2 weken (60 min) € 29,50
Refill behandeling binnen 3 weken € 42,00
Refill behandeling binnen 4 weken (90 min) € 52,00

Russian volume lashes 2D/6D
Nieuwe set wimpers van het merk Lash eXtend® € 89,00
Refill behandeling binnen 1 week (50 min) € 27,00
Refill behandeling binnen 2 weken (60 min) € 34,50
Refill behandeling binnen 3 weken € 47,00
Refill behandeling binnen 4 weken (90 min) € 57,00

Ook kunt u bij Beauty For All uw wimperextensions verwijderen voor slechts €20,00